magyarul | auf Deutsch | in English

Eladó ingatlan

Az ingatlan leírása

A devizakülföldiek és nem természetes személyek részére is eladásra kínált 2.4 ha nagyságú, összközműves területen 2000-ben került felépítésre egy ~ 600 m2 területű barokk stílusú villaépület.

A Hévízzel szomszédos Zalaszántóhoz tartozó ingatlan Északi irányból védett, D-DNy-i irányban gyengén lejt. A panoráma nagyobb, mint 180°-os szögben 5-10 km távolságra, Hévíz és a környező dombokra jórészt háborítatlan természeti területekre nyitott.

Az ingatlan egy rendkívül kis forgalmú szilárd burkolatú úton közelíthető meg.

Az épület földszint + 1 emeletes, alápincézett, a kapcsolódó 3 gépkocsihelyes gépjármű-tárolóval. A pinceszinten kondicionáló -, és közösségi tér, raktárhelyiségek, kiszolgálóhelyiségek kerültek elhelyezésre, szabadon kialakítható még egy-egy appartman, vagy akár szauna. A földszinten a nappali, dolgozószoba, étkező, továbbá konyha és egyéb kulturális, illetve kiegészítő helyiségek található. Az emeleten 2 lakosztály és vegyes funkciójú, főleg tárolásra használatos helységek találhatók.

Az épület (és a még csak részben kialakított kert) rendkívül színvonalasan került megtervezésre, a kivitelezés során osztályon felüli anyagok kerültek felhasználásra. A fürdők padozata, falburkolata, a kandalló, az összes lépcső, a teraszok burkolata, korlátja, és az épület lábazata carrarai márványból, illetve gránitból készült.

További információ

+36 20 938 7427
szabog @ projex.hu