Projex Ingatlancentrum
Keresés
| főoldal | hirdetésfeladás | módosítás/törlés | partnereink | névjegy |

1. Hogy adhatok fel hirdetést?

Hirdetést bárki nagyon egyszerűen feladhat, mindössze annyit kell tennie, hogy a feladás menüpontra kattintva megadja nevét és e-mail címét (erre a címre érkezik meg a hirdetés jelszava); választ egy kategóriát, majd a kapott űrlapot kitölti. Ekkor egy újabb beviteli mezőt kap, ahová be kell másolnia az e-mailben kapott jelszót. Sikeres feladás esetén a rendszer egy újabb visszajelző e-mailt küld, amely a jelszó mellett tartalmazza a hirdetés néhány részletét. Ez akkor jön jól, ha Ön több hirdetést is adott fel oldalunkon, mert így mindig tudni fogja, melyik jelszó melyik hirdetéshez tartozik.

Egy hirdetés 120 napig szerepel adatbázisunkban. Lejárta előtt 3 nappal rendszerünk küld Önnek egy e-mailt. Az ebben található linkre kattintva egy mozdulattal meghosszabbíthatja hirdetését. Ha ezt nem teszi meg, az 3 nap múlva automatikusan törlődik.

2. Hogyan módosíthatom hirdetéseimet?

Kattintson a hirdetéskezelés menüpontra! Itt meg kell adnia hirdetésének azonosítóját, és a jelszót, amit a feladáskor e-mailben kapott meg. Ekkor kap egy űrlapot, amely teljesen olyan, mint a feladásnál használt, azzal a különbséggel, hogy a rendszer kitölti a módosítandó hirdetés adataival. Módosítsa az űrlapot, majd kattintson a Tovább gombra, és ha nem vétett hibát a kitöltéskor, már készen is van.

Ugyanitt nyílik lehetősége törölni hirdetését.

Régi hirdetőink természetesen nem kapták meg hirdetéseik azonosítóját, így gondot okozhat azok módosítása/törlése. Ezért a hirdetés részletei lapokon elhelyeztünk egy kapcsot, melyre ha rákattint, már csak a jelszót kell megadnia a módosításhoz, az azonosító mező kitöltődik magától.

3. Hogy kereshetek a hirdetések között?

Erre háromféle lehetőség van. A legegyszerűbb a főoldalon található gyorskereső. Csak be kell írnia egy helységnevet (ékezet használata nem fontos), kiválasztania egy kategóriát, és a keresés gombra kattintania.

A másik módszer, ha a főoldalon kiválaszt egy kategóriát a bal oldalon látható listából, beállít néhány keresési feltételt (nem kell az összes mezőt kitölteni, csak azokat, amelyek alapján szűkíteni kíván), és hasonlóképp a keresés gombra kattint.

A harmadik lehetőség igazából nem keresés; a főoldalon kiválaszthatja a ma feladott illetve ma lejáró hirdetések listáját.

A keresés eredményeképpen egy listát fog kapni, amelyekről bővebb információt kaphat, a szemet ábrázoló kis ikon segítségével.

design/programkód © void media & Projex Kft - minden jog fenntartva